AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa tarafından öldürülmek

Kahve falında boğa tarafından öldürülmek

Kahve falında boğa tarafından öldürülmek işi ile gündeme geleceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, güzelleşeceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında boğa tarafından öldürülmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkide olan biteni hafife alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında boğa tarafından öldürülmek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında boğa tarafından kovalandığını görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine işaret eder.

Kahve falında boğa tarafından kovalanmak eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızgın boğa tarafından kovalanmak borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında birini suda boğarak öldürmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına alamet eder.

Kahve falında suda boğarak öldürmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında köpeği boğarak öldürmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yeni bir araca sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında bir insanı boğarak öldürmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, sevgi ve hürmet göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir