AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah boğa kesmek

Kahve falında siyah boğa kesmek

Kahve falında siyah boğa kesmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, elinin kolunun bağlanacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah boğa kesmek gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız, ani veya hızlı tepkileriniz sizi tuhaf duruma düşürebilir.

Kahve falında siyah boğa kesmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında boğa kesmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, işlerini tek başına yöneteceğine inanılır.

Kahve falında kızgın siyah boğa görmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, büyük paralara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında siyah boğa yılanı görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında siyah boğalar görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, sağlık ve hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında siyah boğanın kovaladığını görmek başarılı adımlar atılacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah boğa görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah büyük boğa görmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir