AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz boğa görmek

Kahve falında beyaz boğa görmek

Kahve falında beyaz boğa görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz boğa gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizin haberiniz olmadan bazı işler çevrildiğini düşünebilirsiniz.Bu gibi şeylerin kafanızı işgal etmesi nedeniyle birçok şeyi gözden kaçırabilirsiniz.

Kahve falında beyaz boğa yılanı görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz boğa görmek sevgisinin artacağına, kişinin her işi severek yapacağına yorulur.

Kahve falında boğa beslemek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında köpek ve boğa görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında ölen boğa görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına delalettir.

Kahve falında besili boğa görmek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında sakin boğa görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine alamet eder.

Kahve falında boğa yakalamak çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir