AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa saldırısına uğramak

Kahve falında boğa saldırısına uğramak

Kahve falında boğa saldırısına uğramak üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, ferahlayacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında boğa saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Maddi ya da fiziksel olarak sizi nelerin mutlu ettiğini bulmanız gerekiyor.

Kahve falında boğanın saldırısına uğramak yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğaların saldırısına uğramak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında boğa saldırısına uğramak ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Kahve falında ineğin saldırısına uğramak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurdun saldırısına uğramak bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine yorulur.

Kahve falında köpekbalığı saldırısına uğramak uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silah saldırısına uğramak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvanların saldırısına uğramak önünün açık olacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir