AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil boğa yılanı görmek

Kahve falında yeşil boğa yılanı görmek

Kahve falında yeşil boğa yılanı görmek şansın çalışmaya başlayacağına, işlerini toparlayacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil boğa yılanı gördüyseniz:

  • Zayıf alanlar testten geçmenize neden olabilir.

Kahve falında yeşil boğa yılanı görmek yeni bir yola gireceğine, makamının artacağına işarettir.

Kahve falında beyaz boğa yılanı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında boğa yılanları görmek yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında boğa yılanı görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı boğarak öldürmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük boğa yılanı görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında boğarak yılan öldürmek kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine delalet eder.

Kahve falında boğa yılan görmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir