AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı boğa görmek

Kahve falında sarı boğa görmek

Kahve falında sarı boğa görmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına işarettir.

Kahve falında sarı boğa gördüyseniz:

  • Ekonomik veya duygusal ilişkilerinizde sihirli bir değnek dokunuşu söz konusu olabilir.

Kahve falında sarı boğa görmek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine yorulur.

Kahve falında sarı boğa yılanı görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına işaret eder.

Kahve falında çok büyük boğa görmek kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında kahverengi boğa görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında boğa dövüşü görmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında boğayı yenmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında boğa kovalaması görmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna alamet eder.

Kahve falında siyah boğa görmek çok para kazanacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir