AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküz boğa görmek

Kahve falında öküz boğa görmek

Kahve falında öküz boğa görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında öküz boğa gördüyseniz:

  • Olumlu değişiklikleri kabullenmeniz durumunda özel yaşamınız ya da iş hayatınızla ilgili ilişkiler yenilenebilir.

Kahve falında öküz boğa görmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında öküz ve boğa görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında öküz arabası görmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya delalettir.

Kahve falında inek öküz sürüsü görmek kulluk görevini ihmale edeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında öküzün üstüne binmek dostlarını da iyi seçeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında öküz kaybetmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, kişinin kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında tibet öküzü görmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kömüş öküzü görmek maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, maddi yükünün artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir