AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa başı görmek

Kahve falında boğa başı görmek

Kahve falında boğa başı görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine işarettir.

Kahve falında boğa başı gördüyseniz:

  • Tamamen sona ermiş konuları canlandırmak veya onarmak için gereğinden fazla gayret gösterebilirsiniz.

Kahve falında boğa başı görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında boğa tutmak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğanın üzerine binmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına delalettir.

Kahve falında boğa kovaladığını görmek parasız kalacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında öküz boğa görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş boğa görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, konforunun artacağına işaret eder.

Kahve falında büyük boğa görmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yılanı boğarak öldürmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, adeta havalara uçacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir