AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş boğa görmek

Kahve falında ölmüş boğa görmek

Kahve falında ölmüş boğa görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, en gösterişli arabalara bineceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, bereketin eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş boğa gördüyseniz:

  • Hümanist tavırlar, sosyalleşme, farklı şeyler deneme isteği, öneriler, tavsiyeler ön plana çıkabilir.

Kahve falında boğa dövüşü görmek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurbanlık boğa görmek hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında boğa kavgası görmek içine fesat düşeceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına delalettir.

Kahve falında fareyi boğarak öldürmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğanın vurduğunu görmek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında boğa kafası görmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğa kesildiğini görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine işaret eder.

Kahve falında iri boğa görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir