AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı boğarak öldürmek

Kahve falında yılanı boğarak öldürmek

Kahve falında yılanı boğarak öldürmek kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, önemli yerlere geleceğine, lüks içinde olacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında yılanı boğarak öldürmek gördüyseniz:

  • Tadilat, tamirat, dekorasyon, alım-satım, kiralama yada aile üyelerini ilgilendiren konularla meşgul olabilirsiniz.

Kahve falında boğarak yılan öldürmek hem yeni yerler göreceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında yılanı boğarak öldürmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz boğa yılanı görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı boğa yılanı görmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında boğa yılan görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah boğa yılanı görmek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında boğa yılanları görmek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, iş hayatında rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük boğa yılanı görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir