AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük boğa görmek

Kahve falında büyük boğa görmek

Kahve falında büyük boğa görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, yüzlerin asılacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, sevap işleyeceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük boğa gördüyseniz:

  • Bazı konularda gözle görülür bir dirençle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında siyah büyük boğa görmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok büyük boğa görmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük boğa yılanı görmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına işarettir.

Kahve falında büyük boğa görmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, mutsuz ve hasta olacağına tabir olunur.

Kahve falında boğayı öldürmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş boğa görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında boğa yılanları görmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğa satın almak işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir