AnaSayfa / Genel / Kahve falında böcek kertenkele görmek

Kahve falında böcek kertenkele görmek

Kahve falında böcek kertenkele görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların son bulacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, daha iyi yerlere geleceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına tabir olunur.

Kahve falında böcek kertenkele gördüyseniz:

  • Bazı konularda kutuplaşmak veya karşı çıkma yolunu tercih etmek doğru yöntem olmayabilir.

Kahve falında böcek kertenkele görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, çok büyük hayır duaları alacağına delalet eder.

Kahve falında kertenkele yemek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kertenkele görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ev kertenkelesi görmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında kocaman kertenkele görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük kertenkele görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kertenkele görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kertenkele yavrusu görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, yönetici makamına oturacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir