AnaSayfa / Genel / Kahve falında kertenkele yavrusu görmek

Kahve falında kertenkele yavrusu görmek

Kahve falında kertenkele yavrusu görmek birçok yeni fikir edinileceğine, yıkılacağına, hasta ve zor geçireceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, çok farklı bir kişi olacağına, işlerdeki verimin artacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında kertenkele yavrusu gördüyseniz:

  • Kontrolden çıkan olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında kertenkele yavrusu görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına alamet eder.

Kahve falında yavru kertenkele görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, zor günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatağın altında kertenkele görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kertenkeleden kaçmak sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, yüksek bir makama geleceğine delalettir.

Kahve falında ev kertenkelesi görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına yorulur.

Kahve falında kertenkele öldürmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kertenkele görmek iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yatağın içinde kertenkele görmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, malın bereketinin artmasına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir