AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kertenkele görmek

Kahve falında kırmızı kertenkele görmek

Kahve falında kırmızı kertenkele görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, sorunların üstüste geleceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı kertenkele gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kafanızda bazı fikirler oluşmasını sağlayabilir.

Kahve falında kırmızı kertenkele görmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük yeşil kertenkele görmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli kertenkele görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kertenkele sürüsü görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli kertenkele görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine delalet eder.

Kahve falında suda kertenkele görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, imkânların çok daha iyi olacağına delalettir.

Kahve falında büyük kertenkele görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz kertenkele görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, dertlerinin artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir