AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev kertenkelesi görmek

Kahve falında ev kertenkelesi görmek

Kahve falında ev kertenkelesi görmek kendini dinine daha fazla vereceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, kendi işini açacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına işarettir.

Kahve falında ev kertenkelesi gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin veya iş birliklerinizin gelişmesine yardımı dokunacak konuşmaları başlatabilirsiniz.

Kahve falında evde büyük kertenkele görmek biraz dinleneceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Kahve falında ev kertenkelesi görmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine delalet eder.

Kahve falında evde kertenkele görmek kötü düşmana, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında yatakta kertenkele görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında çok kertenkele görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına işarettir.

Kahve falında kertenkele görmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, her zaman çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında kuyruğu kopmuş kertenkele görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine işarettir.

Kahve falında yatağın içinde kertenkele görmek girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, içine fesat düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir