AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini ellemek

Kahve falında ölmüş birini ellemek

Kahve falında ölmüş birini ellemek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, toparlanacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini ellemek gördüyseniz:

  • İlerme sağlamak istediğiniz konularda veya aşk hayatınız hakkında gerçekten etkileyici fikirleriniz olabilir.

Kahve falında kıza ellemek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine rivayet eder.

Kahve falında güneşi ellemek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına alamet eder.

Kahve falında köpek ellemek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında kedi ellemek işinin gücünün hep rast gideceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında fareyi ellemek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında örümcek ellemek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin göğsünü ellemek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ticaretin önünün açılacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadının avret yerini ellemek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, kurulu düzeninin olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir