AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiş ellemek

Kahve falında çiş ellemek

Kahve falında çiş ellemek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, kazancını katbekat arttıracağına alamet eder.

Kahve falında çiş ellemek gördüyseniz:

  • İlerlemeden önce mantıklı düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında çiş ellemek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında kadın göğsü ellemek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsüne ellemek borçlarını ödemekte zorlanacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına işarettir.

Kahve falında büyük abdest ellemek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine işarettir.

Kahve falında ama ellemek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık ellemek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, onların başarıları ile gururlanacağına delalet eder.

Kahve falında kadının memesini ellemek imkânlarının azalacağına, dualarının gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında kendi pisliğini ellemek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir