AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi pisliğini ellemek

Kahve falında kendi pisliğini ellemek

Kahve falında kendi pisliğini ellemek aradığı aşkı bulacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına delalettir.

Kahve falında kendi pisliğini ellemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, toplum içindeki duruşunuzu veya kariyerinizi daha fazla ciddiye almalısınız.

Kahve falında insan pisliği ellemek beklentilerin hızla gerçek olacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında kendi pisliğini ellemek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında kendi pisliğine ellemek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında kuran ellemek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği ellemek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızın memesini ellemek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında fareye ellemek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının memesini ellemek şansının bir ömür yaver gideceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir