AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın bacağı ellemek

Kahve falında kadın bacağı ellemek

Kahve falında kadın bacağı ellemek düşmanından uzak olacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güzel bir haber almaya, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, sıkıntılarını atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın bacağı ellemek gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmeli, öfkelenmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında kadın bacağı ellemek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın bacağını ellemek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine alamet eder.

Kahve falında bacak ellemek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın göğsünü ellemek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın organı ellemek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, en çetin zorlukların aşılacağına inanılır.

Kahve falında kadın memesi ellemek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, eşinden yana huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının karnını ellemek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın göğsü ellemek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir