AnaSayfa / Genel / Kahve falında böbrek hastası görmek

Kahve falında böbrek hastası görmek

Kahve falında böbrek hastası görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında böbrek hastası gördüyseniz:

  • Kırılgan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında böbrek hastası görmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında böbrek hastası olduğunu görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında böbreğinin ağrıdığını görmek neşenin yerine geleceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalettir.

Kahve falında böbreklerinin ağrıdığını görmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına inanılır.

Kahve falında böbrek vermek bunları en doğru şekilde kullanacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine tabir olunur.

Kahve falında böbrek ameliyatı görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine böbrek vermek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına rivayet eder.

Kahve falında böbreğini vermek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir