AnaSayfa / Genel / Kahve falında böbreğini vermek

Kahve falında böbreğini vermek

Kahve falında böbreğini vermek rahat bir nefes alınacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, araba alınacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, tekin olmayan işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında böbreğini vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin düşüncelerindeki olumlu ya da olumsuz yönleri işaret etmeniz maddi manevi ufak kazanımlara neden olabilir.

Kahve falında eşine böbreğini vermek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında böbrek hastası görmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında böbrekte taş görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında böbreğini bağışlamak söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında böbreğini aldırmak zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında böbrek satmak kazancının günden güne azalacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında böbreğinden bıçaklanmak kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına delalet eder.

Kahve falında hayvan böbreği görmek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir