AnaSayfa / Genel / Kahve falında böbreğinin ağrıdığını görmek

Kahve falında böbreğinin ağrıdığını görmek

Kahve falında böbreğinin ağrıdığını görmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, borçlarının da kapanacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında böbreğinin ağrıdığını gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı terslikler gelişebilir.

Kahve falında böbreğinin ağrıdığını görmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, haksızlık edeceğine rivayet eder.

Kahve falında böbreklerinin ağrıdığını görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, elinin darlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında böbrek pişirmek fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında böbrekten ameliyat olmak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında böbrek ameliyat olmak yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birine böbreğini vermek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında böbreğini başkasına vermek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine rivayet eder.

Kahve falında böbreğini vermek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir