AnaSayfa / Genel / Kahve falında böbrek hastası olduğunu görmek

Kahve falında böbrek hastası olduğunu görmek

Kahve falında böbrek hastası olduğunu görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında böbrek hastası olduğunu gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi sır olarak saklamanızda fayda var.

Kahve falında böbrek hastası olduğunu görmek bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına delalet eder.

Kahve falında böbrek hastası görmek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında böbrek verdiğini görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine yorulur.

Kahve falında böbrek sancısı çekmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında böbreğini aldırmak çok kötü olaylar yaşayacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında böbrek taşı görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında böbreklerinin aldığını görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında böbreklerinin ağrıdığını görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir