AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine böbrek vermek

Kahve falında birine böbrek vermek

Kahve falında birine böbrek vermek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, çok sayıda borca gireceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, az maliyetle ticarete atılacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine işaret eder.

Kahve falında birine böbrek vermek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi yönlendirmesine izin vermek istemeyebilirsiniz.

Kahve falında böbrek bağışlamak aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında böbreğinde taş görmek sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında böbreklerinin ağrıdığını görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında böbrek taşı dökmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında birine böbrek vermek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan böbreği görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işarettir.

Kahve falında böbrek düşürmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında böbrek sancısı çekmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir