AnaSayfa / Genel / Kahve falında böbrek vermek

Kahve falında böbrek vermek

Kahve falında böbrek vermek üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, şansının döneceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında böbrek vermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirleriniz değişebilir ya da tamamen farklı yönde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında böbrek düşürmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına işaret eder.

Kahve falında böbrek hastası olduğunu görmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine böbreğini vermek gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında insan böbreği görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, türlü musibetlere uğrayacağına inanılır.

Kahve falında böbrek taşı görmek sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine yorulur.

Kahve falında böbrekte taş görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında böbrek bağışladığını görmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında böbrek pişirmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir