AnaSayfa / Genel / Kahve falında böbrek ameliyatı görmek

Kahve falında böbrek ameliyatı görmek

Kahve falında böbrek ameliyatı görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında böbrek ameliyatı gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk, gezi veya seyahat size iyi gelebilir.

Kahve falında böbrek ameliyat olmak hiçbir eksiğinin olmayacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata alamet eder.

Kahve falında böbrekten ameliyat olmak fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında böbrek ameliyatı görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine böbrek vermek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, işsiz kalmaya delalet etmektedir.

Kahve falında böbreğinin çalındığını görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan böbreği görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında böbrek verdiğini görmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında böbreklerini kaybetmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir