AnaSayfa / Genel / Kahve falında böbreklerinin ağrıdığını görmek

Kahve falında böbreklerinin ağrıdığını görmek

Kahve falında böbreklerinin ağrıdığını görmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında böbreklerinin ağrıdığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla cümle sarf etmeniz, kendinizi belli açıklamalar yapmak zorunda bırakmanıza neden olabilecek sonuçları beraberinde getirebilir.

Kahve falında böbreklerinin ağrıdığını görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında böbreğinin ağrıdığını görmek zor bir döneme girileceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına yorulur.

Kahve falında böbreğinden bıçaklanmak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine işarettir.

Kahve falında böbrek hastası görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine yorulur.

Kahve falında böbrek eti görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında eşine böbreğini vermek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında böbrek ameliyatı görmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında böbrek taşı görmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, belalardan korunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir