AnaSayfa / Genel / Kahve falında bluz giydirmek

Kahve falında bluz giydirmek

Kahve falında bluz giydirmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına işarettir.

Kahve falında bluz giydirmek gördüyseniz:

  • Bir kavga ya da anlaşmazlıkta size yardımcı olan veya sizden yana olan bir erkek sayesinde kazanacaksınız.

Kahve falında bluzu ters giymek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dar bluz giymek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine delalet eder.

Kahve falında mavi renk bluz giymek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil bluz giydiğini görmek maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gri bluz giymek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, elinin darlık görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı bluz giymek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert bluz giymek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında turuncu bluz giymek rızkının eksileceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir