AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı bluz giymek

Kahve falında sarı bluz giymek

Kahve falında sarı bluz giymek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı bluz giymek gördüyseniz:

  • İleride pişman olabileceğiniz ya da sözlerinizi geri almanızı gerektirebilecek durumlarla karşılaşmamak için iddialı veya abartılı konuşmaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında sarı bluz giymek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı renk bluz görmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz bluz giydiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına alamet eder.

Kahve falında bluzu ters giymek başarısızlıklara düşeceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert bluz giymek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil bluz giydiğini görmek içinin de rahat edeceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe bluz giydiğini görmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bluz giymek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, borç batağına düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir