AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk bluz giymek

Kahve falında mavi renk bluz giymek

Kahve falında mavi renk bluz giymek fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, adeta havalara uçacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında mavi renk bluz giymek gördüyseniz:

  • Değişik düşünceleriniz var.

Kahve falında mavi renk bluz giymek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk bluz görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi bluz giymek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında sarı renk bluz görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı bluz giymek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı bluz giydiğini görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar bluz giymek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil bluz giydiğini görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir