AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bluz giydiğini görmek

Kahve falında yeşil bluz giydiğini görmek

Kahve falında yeşil bluz giydiğini görmek kötü kişilere yakın olacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil bluz giydiğini gördüyseniz:

  • Maddi konularda hesapsız davranmamaya daima özen gösterin, sonuçlar çok farklı olabilir.

Kahve falında yeşil bluz giymek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil bluz giydiğini görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine delalettir.

Kahve falında siyah bluz giymek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında lacivert bluz giymek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı bluz giydiğini görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında beyaz bluz giydiğini görmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı bluz giymek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, mevki kazanacağına işarettir.

Kahve falında ipek bluz giymek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir