AnaSayfa / Genel / Kahve falında bluzu ters giymek

Kahve falında bluzu ters giymek

Kahve falında bluzu ters giymek kazancının günden güne düşeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, yanlış seçimler yapacağına delalet eder.

Kahve falında bluzu ters giymek gördüyseniz:

  • Sırları ifşa etmeniz durumunda duygusal anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Kahve falında bluzu ters giymek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına alamet eder.

Kahve falında dar bluz giymek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, evindeki huzurun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı bluz giydiğini görmek kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, sorunların gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı bluz giymek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında krem rengi bluz giymek sevinçli bir hayat süreceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz bluz giydiğini görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bluz giymek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah bluz giymek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir