AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bluz giymek

Kahve falında dar bluz giymek

Kahve falında dar bluz giymek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, karın artacağına, yolunun hep açık olacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar bluz giymek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden şüphe duyan kişileri haksız çıkartmalısınız.

Kahve falında dar bluz giymek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, zorluklarının kalmayacağına işarettir.

Kahve falında dar bluz görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bluzu ters giymek çocuk sahibi olacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz bluz giymek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı bluz giydiğini görmek hayır vereceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert bluz giymek sevdikleriyle arasının açılacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ipek bluz giymek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına işarettir.

Kahve falında beyaz bluz giydiğini görmek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir