AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert bluz giymek

Kahve falında lacivert bluz giymek

Kahve falında lacivert bluz giymek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, kavgaların büyüyeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına delalettir.

Kahve falında lacivert bluz giymek gördüyseniz:

  • İşle, sağlıkla veya duygusal bir konuyla ilgili bazı durumları lehinize çevirebilir pozisyondasınız.

Kahve falında lacivert bluz giymek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, engellerin ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında lacivert bluz görmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bluzu ters giymek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına rivayet eder.

Kahve falında turuncu bluz giymek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil bluz giydiğini görmek verimi ve başarıyı yakalayacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar bluz giymek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, zor günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah bluz giymek zafer ve bol kazanç getireceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bluz giydiğini görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir