AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu bluz giymek

Kahve falında turuncu bluz giymek

Kahve falında turuncu bluz giymek işlerin daha iyi bir hal alacağına, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu bluz giymek gördüyseniz:

  • Hayatınıza yeni bir aşk da girebilir.

Kahve falında turuncu bluz giymek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında turuncu bluz görmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında lacivert bluz giymek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk bluz giymek dinden çıkacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına tabir olunur.

Kahve falında bluz giydiğini görmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz bluz giydiğini görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı bluz giydiğini görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ipek bluz giymek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir