AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri bluz giymek

Kahve falında gri bluz giymek

Kahve falında gri bluz giymek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, konfor içinde olacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına işarettir.

Kahve falında gri bluz giymek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan uzak durun.

Kahve falında gri bluz giymek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında gri bluz görmek ün salacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı bluz giydiğini görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz bluz giymek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı bluz giymek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe bluz giydiğini görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına işarettir.

Kahve falında lacivert bluz giymek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında bluz giydirmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir