AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyıksız olmak

Kahve falında bıyıksız olmak

Kahve falında bıyıksız olmak akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bıyıksız olmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde iniş çıkışlı bir seyir kendini gösterebilir.

Kahve falında bıyıkları dökülmek attığı her adımı düşüneceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına delalettir.

Kahve falında kadını bıyıklı sakal görmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sakal ve bıyık görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini bıyıklı ve sakallı görmek maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birini bıyıklı görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıyık traş etmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının bıyığını kesmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bayanı bıyıklı görmek tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir