AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyıkları dökülmek

Kahve falında bıyıkları dökülmek

Kahve falında bıyıkları dökülmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bıyıkları dökülmek gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlere maruz kalmak istemiyorsanız evdeki sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

Kahve falında kendini sakallı ve bıyıklı görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında başkasında bıyık görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında bıyıkların çıktığını görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında boyalı bıyık görmek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıyığının çıktığını görmek amaçlarına ulaşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını bıyıklı görmek mallarını ve makamını garantileyeceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına rivayet eder.

Kahve falında jiletle bıyık almak aralarındaki iletişimin bozulacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kızı bıyıklı görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir