AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakal ve bıyık görmek

Kahve falında sakal ve bıyık görmek

Kahve falında sakal ve bıyık görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, makbul olan şeylere yorulmaktadır.

Kahve falında sakal ve bıyık gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, yaratıcılık gerektiren projelerinizi veya çocuklarınızla ilişkilerinizi ilgilendiren konularda olumlu veya ani gelişmeler var.

Kahve falında sakal ve bıyık kesmek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadında sakal bıyık görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya delalettir.

Kahve falında bıyıklı ve sakallı kadın görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakal bıyık çıktığını görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sakal bıyık bırakmak dertlerinin artacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakallı bıyıklı bebek görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, yüksek bir makama geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini sakallı ve bıyıklı görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sakallı bıyıklı kadın görmek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir