AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bıyığını kesmek

Kahve falında başkasının bıyığını kesmek

Kahve falında başkasının bıyığını kesmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının bıyığını kesmek gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren durumlarla başa çıkabilmek için ek bilgiye ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında bıyıklarını kesmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kendi bıyığını kesmek kudretli kişiler arasına gireceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında sakal ve bıyık kesmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında sakal bıyık kesmek sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, ele güne muhtaç olacağına işarettir.

Kahve falında yanlışlıkla bıyık kesmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında başkasının bıyığını kesmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına işarettir.

Kahve falında makasla bıyık kesmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında saç bıyık kesmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir