AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini bıyıklı görmek

Kahve falında ölen birini bıyıklı görmek

Kahve falında ölen birini bıyıklı görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birini bıyıklı gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir, olumlu duyumlar alabilirsiniz.

Kahve falında birinin bıyık bıraktığını görmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bıyık düzeltmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, ele geçecek haram mal ve paraya delalettir.

Kahve falında kaş ve bıyık görmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına işarettir.

Kahve falında bebeği bıyıklı görmek kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında kocasını bıyıklı görmek fakirlerin zenginleşeceğine, tazeleneceğine işaret eder.

Kahve falında eşini bıyıklı görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına işarettir.

Kahve falında bıyığını düzeltmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pos bıyık görmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, iflasın eşiğine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir