AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadını bıyıklı sakal görmek

Kahve falında kadını bıyıklı sakal görmek

Kahve falında kadını bıyıklı sakal görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadını bıyıklı sakal gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cinsten biri sizi baştan çıkartmaya uğraşıyor.

Kahve falında sakallı bıyıklı kadın görmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadında sakal bıyık görmek yaşanan yokluğun biteceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadını bıyıklı sakal görmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıyıklı ve sakallı kadın görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini sakallı ve bıyıklı görmek işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında sakal bıyık görmek yapılan ahlaksız davranışlara, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakal bıyık bırakmak ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, kazancını arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıyık sakal kesmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir