AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyık traş etmek

Kahve falında bıyık traş etmek

Kahve falında bıyık traş etmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına işarettir.

Kahve falında bıyık traş etmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olun.

Kahve falında bıyık temizlemek belki ölümler görüleceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıyıklı ve sakallı kadın görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında bıyıklarını yolmak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini bıyıklı görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıyık traş etmek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına rivayet eder.

Kahve falında bıyıkları cımbızla almak edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında bıyıklarını görmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu bıyıklı görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir