AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bayanı bıyıklı görmek

Kahve falında bir bayanı bıyıklı görmek

Kahve falında bir bayanı bıyıklı görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine delalet eder.

Kahve falında bir bayanı bıyıklı gördüyseniz:

  • Verilecek sözler yeni anlaşmalar yapılmasını kolaylaştırabilir.

Kahve falında bayanın bıyık görmek dost çevrenizin genişleyeceğine, sıhhat kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında bayanı bıyıklı görmek insanları kandıracağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında bir bayanı bıyıklı görmek fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bayanda sakal bıyık görmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıyıklı bayan görmek evlenme yolunda adım atacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayanda bıyık görmek hem ün sahibi olacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine delalet eder.

Kahve falında boyalı bıyık görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıyığının beyazladığını görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir