AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini bıyıklı ve sakallı görmek

Kahve falında kendini bıyıklı ve sakallı görmek

Kahve falında kendini bıyıklı ve sakallı görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine delalet eder.

Kahve falında kendini bıyıklı ve sakallı gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzda daha esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında sakal bıyık kesmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında sakallı bıyıklı bebek görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında kadında sakal bıyık görmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına tabir olunur.

Kahve falında bıyıklı ve sakallı kadın görmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, ün sahibi birisi olunacağına işarettir.

Kahve falında sakallı bıyıklı kadın görmek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakal bıyık görmek sağlığının yerinde kalacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında bıyık sakal görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına işaret eder.

Kahve falında bayanda sakal bıyık görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir