AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyık almak

Kahve falında bıyık almak

Kahve falında bıyık almak giderileceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, rahata kavuşacağına, bolluğun ve verimin de artacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bıyık almak gördüyseniz:

  • Aynı durum iş hayatı veya finansal başlıklı konularda da yaşanabilir, yani işler yavaşlayabilir veya beklentiler karşılanmayabilir.

Kahve falında kedi bıyığı görmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıyık temizlemek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıyığını kısaltmak yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıyıklı adam görmek insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında kadında sakal bıyık görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine işarettir.

Kahve falında bıyık traşı olmak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın bıyık almak aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıyık sakal görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir