AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın bıyık almak

Kahve falında kadın bıyık almak

Kahve falında kadın bıyık almak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, rahat geçinerek yaşayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, işlerin günden güne daha da artacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine delalettir.

Kahve falında kadın bıyık almak gördüyseniz:

  • İlişkinin kalıcılığını sağlamak için ciddiyetinizi göstermelisiniz.

Kahve falında kadını bıyıklı görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadında sakal bıyık görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadını bıyıklı görmek son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında sakallı bıyıklı kadın görmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bıyıklı kadın görmek başarıya giden yollarını açacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına yorulur.

Kahve falında kadında bıyık görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın bıyık almak güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, üzücü haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının bıyıklı olduğunu görmek pek çok kişiyi idare edeceğine, malını ve parasını kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir