AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyık traşı olmak

Kahve falında bıyık traşı olmak

Kahve falında bıyık traşı olmak başına uğursuz olayların geleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine işaret eder.

Kahve falında bıyık traşı olmak gördüyseniz:

  • Parasal sıkıntılarınızı çok fazla büyütmeyin.

Kahve falında bıyıklarını aldırmak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında sarı bıyık görmek işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işaret eder.

Kahve falında sakal bıyık kesmek atılan adımların zarar vereceğine, verimin ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında bıyık taramak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iple bıyık almak inancının eksileceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına delalettir.

Kahve falında pala bıyıklı adam görmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz bıyık görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini bıyıklı görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir