AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyık sakal görmek

Kahve falında bıyık sakal görmek

Kahve falında bıyık sakal görmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında bıyık sakal gördüyseniz:

  • Zihinsel yapınızın çok aktif olması nedeniyle altından kalkamayacağınız hiçbir sorun gözükmüyor.

Kahve falında sakal bıyık çıktığını görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına yorulur.

Kahve falında sakal bıyık görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine delalettir.

Kahve falında bıyık sakal görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bıyıklı ve sakallı kadın görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında sakal bıyık traşı olmak sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakal bıyık bırakmak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine alamet eder.

Kahve falında sakallı bıyıklı kadın görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini sakallı ve bıyıklı görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir