AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyık temizlemek

Kahve falında bıyık temizlemek

Kahve falında bıyık temizlemek mutluluğundan olacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bıyık temizlemek gördüyseniz:

  • Söylenenler veya yorumlar doğru olmayabilir ya da bazı ilişkilerinizde bazı şeyler yanlış olabilir.

Kahve falında bıyık temizlemek insanları kıracağına ve üzeceğine, dertlerine derman arayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıyık tüyü görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine delalettir.

Kahve falında birinin bıyık bıraktığını görmek darlanacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına delalettir.

Kahve falında siyah bıyık görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bıyıklı erkek bebek görmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına tabir olunur.

Kahve falında kadının bıyık çıktığını görmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında saç bıyık kesmek kendisine kızacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine yorulur.

Kahve falında kendini sakallı ve bıyıklı görmek işlerinin günden güne açılacağına, zararının büyük olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir